C++ DDoS Attack Program

Merhaba DDoS Attack hakkında daha önce birazda olsa değinmiştim.

DoS ve DDoS Saldırıları arasındaki fark
DoS saldırısı, genellikle, hedeflenen bir sistemi veya kaynağın taşması için bir bilgisayar ve bir İnternet bağlantısı kullanır. DDoS saldırısı, hedeflenen kaynağın taşması için birden fazla bilgisayar ve İnternet bağlantısı kullanıyor. DDoS saldırıları genellikle botnet’ler vasıtasıyla dağıtılan küresel saldırılardır.

DDoS saldırısında, mağdura giden trafik birçok farklı kaynaktan oluşur – yüz binlerce veya daha fazla olabilir. Bu, saldırıyı tek bir IP adresini engelleyerek durdurmayı imkansız kılar; Ayrıca, meşru kullanıcı trafiğini saldırı trafiğinden ayırt etmek o kadar çok kaynak noktasına yayılırken çok zordur.

DDoS Saldırı Türleri
Birçok DDoS saldırısı türleri vardır. Yaygın saldırılar şunları içerir:
Traffic Attacks : Trafik flood saldırıları, hedefe büyük miktarda TCP, UDP ve ICPM paket gönderir. Meşru kullanıcı talepleri kaybolur ve bu saldırılara kötü amaçlı yazılım kullanımının eşlik etmesi mümkündür.

Bandwidth Attacks : Bu DDos saldırısı, hedefi büyük miktarlarda önemsiz verilerle aşırı yükler. Bu, ağ bant genişliği ve ekipman kaynakları kaybına neden olur ve hizmetin tamamen reddedilmesine neden olabilir.
Application Attacks : Uygulama katmanı veri iletileri, hedefin sistem hizmetlerini kullanılamaz halde bırakarak, uygulama katmanındaki kaynakları tüketebilir.

Aşağıdaki kodların hepsi ayrı programdır. Derleyip kullanabilirsiniz.

Ne kadar çok zombi bilgisayar olursa saldırı o kadar etkili olur.